För medlem

Som medlem kan du även ta del av en del förmåner. Svenska Bilsportförbundet har samlat en rad olika avtal som gäller för medlemmar och distrikt/klubbar. En del avtal har förbundet tecknat själva, andra går via Riksidrottsförbundets avtal som är tecknade för hela idrotten

Skruvat.se
Som en partner till förbundet erbjuder nu skruvat.se ett klubberbjudande för medlemmar i Svenska Bilsportförbundet
När du som bilsportare hittat dina varor som du vill handla så uppges koden: SBF15 och du har då 15% rabatt på ditt köp. 
Villkor: Gäller ej däck, fälg, takbox, motorer & presentkort. Minsta köp 500 kr. Kan inte kombineras med andra rabatter.

Flygbra.se
När det är dags för den där viktiga bortamatchen, det årliga träningslägret eller tävlingsresan så kan du boka flyg med BRA till förmånliga idrottspriser. Pris från 648 kr per enkelresa inkl. skatter, avgifter och klimatkompensation.

https://www.flygbra.se/erbjudanden/idrott

Hertz
Hertz är stolt samarbetspartner till Riksidrottsförbundet. Detta innebär att Hertz erbjuder, genom avtalet, idrottsrörelsen konkurrenskraftiga priser på hyrbilar i Sverige och övriga världen.

Läs om Hertz erbjudande här.

Scandic
Genom svenska bilsportsförbundet har alla medlemmat förmånliga priser på alla Scandichotell i Sverige. .

Läs om Scandic erbjudandet här.

Viking Line
Upplev ett träningsläger med laget, utmana dig själv och spring ett motionslopp eller boka en golfresa med golfkompisarna. På köpet får ni en trevlig resa över Östersjön som garanterat ger er en oslagbar teamkänsla.

Läs om erbjudandet här.